12 - 15 oktober

Brodinski b2b Slikback

Dates
C12 – Friday
vrijdag 13 oktober 2023

Slikback is een producer uit Nairobi, Kenia, die zich voornamelijk bezighoudt met noise, bass en ritmes met een hoge intensiteit. Hij gebruikt elementen uit verschillende genres zoals trap, techno, gqom, trance en meer om zijn eigen unieke mix te creëren. Zijn brede scala aan geluiden is terug te vinden in zijn verschillende releases die een uitdrukking zijn van zijn emoties op het moment van creatie.

Louis Brodinski is een DJ, producer en sleutelfiguur in de Parijse elektronische scene. In 2012 richtte hij het label Bromance mee op, dat al snel uitgroeide tot een van de meest creatieve platenmaatschappijen in Parijs. In 2015 kwam hij met zijn debuutalbum Brava , waarop technoproducties en Amerikaanse rap samenkwamen: een duik in zijn ongedeelde muzikale wereld. Nu hij 30 is, verdeelt hij zijn tijd tussen Parijs en Atlanta en verkent hij de diepe zeeën van elektronisch experiment en trap.

Samen brachten de twee pioniers in 2022 de EP “LOSSLESS” uit. Het resultaat is dreigende, energieke, luidruchtige en dansbare bass music die je borstkas laat rommelen.

labels
  • Bromance
Kenya, France