12 - 16 oktober

Nuits sonores invites Not Your Techno

16 € plein tarif
Reset
8 — 10 RUE DE LIGNE. BRUSSELS
zondag 16 oktober
14:00 - 22:00

Nuits sonores & European Lab Brussels werken samen met Belgische collectieven, podia en culturele actoren om een reeks cartes blanches te presenteren: verwacht diverse programma's rond audioconferenties, lezingen, performances en dj-sets - allemaal gehost in Reset.

𝝶𝝄Ե 𝞤𝗼ᵘᖇ 𝞃𝒆𝗰ᑋ𝓝๐ is een party-series, community en platform dat divers en opkomend talent in elektronische muziek promoot, met een focus op female-identifying, queer en POC artiesten. Hun doel is om op de dansvloer en daarbuiten is een veilige ruimte te creëren voor mensen om zichzelf te zijn en hun passie voor muziek te delen.

Line-up

14:00—17:00 Timmerman b2b Spirite

Bereid je voor op een hoogvliegende sessie, met twee Not Your Techno residents die achter de booth gaan. Enerzijds Timmerman, die sinds 2015 zijn stempel drukt op de Belgische undergroundscene door alle schrikbeelden van de housemuziek te mobiliseren. Aan de andere kant Spirite, voortdurend op zoek naar nieuwe productie en vergeten schatten om aan zijn selectie toe te voegen, om zijn publiek beter mee te nemen op zorgvuldig uitgedachte avonturen. Daartussen een even zorgvuldig recept, dat een verrassende en verheven reis aankondigt.

17:00—20:00 Alex Kassian

Alex Kassian is een producer, dj en artiest uit Kyoto en nu gevestigd in Berlijn, waar hij zijn tijd verdeelt tussen muziekproductie en astrale projectie. Hij produceert een verfijnd en precies geluid dat zowel rijk als organisch is, filmisch en stuwend, en boordevol optimisme en energie. Zijn improviserende en spontaan geïnspireerde klanken zijn speciaal ontworpen om de astrale reizen te begeleiden die ravers over de hele wereld zoeken. Naast releases op verschillende labels (waaronder Pinchy & Friends en Utopia Records) is Alex ook de helft van Opal Sunn, het duo dat hij vormt met Hiroaki OBA.

20:00—22:00 Sara Dziri

DJ en producer Sara Dziri is een artieste die nooit ophoudt snaren aan haar boog toe te voegen: haar DJ-sets en producties zijn verrassende en ritmisch complexe verkenningen van house en techno, met hybriditeit en melancholie als centrale thema's. Op het podium gebruikt Sara muziek als meer dan een uitdrukkingsmiddel: het is haar manier om mensen te verbinden en iedereen het gevoel te geven dat ze erbij horen. Ze bracht in 2022 haar eerste album Close to Home uit op Optimo Music en is een van de medeoprichters van Not Your Techno, een platform en collectief dat zich inzet voor diversiteit binnen de Belgische undergroundscene.