12 - 16 oktober

In.Out.sider — Donderdag

Entrée libre
LaVallée
Rue Adolphe Lavallée 39, 1080 Brussel, Belgique
donderdag 13 oktober
18.00—22.30

In het kader van Nuits sonores & European Lab Brussels zal LaVallée een nieuw programma voorstellen, In.Out.sider, in samenwerking met Arty Farty Brussels en twee andere internationale sociale en culturele actoren: Killekill (Duitsland) en Urban Boat (Frankrijk).

Het project In.Out.sider, dat zowel een cultureel als een sociaal karakter heeft, wil de bekendheid van mensen met een handicap en hun culturele initiatieven vergroten, hun autonomie en hun actieve deelname aan het culturele en artistieke leven aanmoedigen. Het zal veel artiesten uit de elektronische muziek in de schijnwerpers zetten. Het programma zal bestaan uit een muzikaal gedeelte, live concerten, dj-sets, en een beschouwend gedeelte met workshops en conferenties.

Line-up

18:00—19:30 Petula Black Sperm b2b Dj Flush

Als je (nog) niet van ze gehoord hebt: Dj Flush is de man achter het muzieklabel Killekill en Krake Festival Berlin, en Petula Black Sperm is het creatieve brein achter Urban Boat en ontelbare andere projecten. Dit is de eerste keer dat deze twee mannen samen spelen en niemand weet of dit mogelijk niet heeft voorkomen dat verschillende locaties zijn gesloopt: wees klaar voor een dub-metal-ambient-disco set!

19:30—20:15 Choolers Division

Ontstaan in Marseille, tussen de straten van La Friche de la Belle de Mai en l'Embobineuse, biedt Choolers Division een gedraaide en gloeiende electro hip hop met een veelheid van boeiende en offbeat geluidsniveaus. Een soort krankzinnige machine, uit de hand gelopen, die een duizelingwekkende mix van muzikale genres produceert, in voortdurende stroomversnelling tijdens elk van hun levens.

20:30—21:15 RON-PON

Een rauw duo met Vegaiaanse accenten, RON-PON slaan een nieuwe weg in in een minimalistisch en groots geïmproviseerd rockland, waar synthesizers samengaan met elektrische gitaren, drums, drummachines en zang in een wervelwind van lyriek. RON-PON zal u verrassen met hun verbazingwekkende universum ".

21:30—22:30 M-F-X

M-F-X is een interdisciplinair kunstenaar die muzikant, schrijver en radiomaker is. Hij zet alles wat door zijn vingers gaat om in muziek - of het nu een stofzuiger is, een draadloze schroevendraaier, de spaken van een wiel of een schoen. In verband met verschillende techno, experimentele en punk projecten (waaronder The Nest, Tannhäuser Sterben & das Tod, Von Spar, Phoebe Killdeer), ligt zijn werkterrein meer aan de kant van sonische residuen en achtergronden, en zijn productie is onvermijdelijk onconventioneel.